DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - İstiklal Ortaokulu

Emeği geçen herkese teşekkürler...

May

Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü ile Diyarbakır Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM(Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi) Büro Amirliği görevlilerince madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında 16.05.2023 tarihinde İlimiz Yenişehir İlçesi İstiklal Ortaokulu’nda görevli öğretmenlere yönelik “En İyi Narkotik Polisi ANNE” eğitimi düzenlendi. Seminerde, başta madde bağımlılığı olmak üzere kötü ve zararlı alışkanlıkların altında yatan nedenler, ebeveynlerin çocuklarda madde kullanımına dair dikkat etmesi gereken fiziksel, psikolojik ve sosyal belirtiler ve tedavi süreci ile destek alınabilecek kurum ve kuruluşlar hakkında  bilgi verildi.  Bilgilendirme faaliyetleri esnasında “En İyi Narkotik Polisi ANNE” projesinin yanı sıra Uyuşturucu ile Mücadele Aplikasyonu olan “UYUMA” uygulaması vasıtasıyla kimlik bilgileri paylaşılmadan narkotik suçlarına yönelik kolaylıkla bilgilendirmede bulunabileceği anlatıldı.

Nis

6. ve 7. Sınıf öğrencileri arasında yapılan resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize resim öğretmenimiz Sibel hanım tarafından ödülleri verildi. Öğrencilerimize ve kurulda  yer alan öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

İstiklal ortaokulu öğrencileri ve kar sürprizi

Ekm

Okulumuzda "Mevlüd Kandili" ni  öğretmen ve öğrencilerimizle beraber kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Kadına yönelik şiddet konusunda velilerimize gerekli bilgilendirmeyi yapan rehberlik öğretmenimiz Salih Meşe ye teşekkür ediyoruz.